Kongen av pop er død!

Og han er på alles lepper i dag. Hvilket liv... innesperret i et eventyr. Han har vært der, alltid. Denne nydelige og uskyldige unge gutten med den vakre stemmen og et forrykende dansetalent. - Og vi lot oss inspirere.
Nevøen min vokste opp som barn av 80- tallet. Vel hjemme fra skolen, tok han ned speilet i gangen, satte det på gulvet og gjorde Michael Jackson moves foran det mens han tittet skjevt mot vhs opptak fra musikkvideoene. Med andre ord en fan :) God til å danse ble han i hvertfall!
Mange rykter har gått ,- og etterhvert ble de, og han, noe frynsete? Han døde og vil vel etterlate seg et ikonstatus.
Jeg synes at en av de vakreste låtene hans er denne: Han hadde også et engasjement for bærekraftig utvikling på et tidliger tidspunkt enn mange: Hvordan tar vi vare på moder jord? " the earth song" ( 1996):

2 kommentarer:

FIOLINESBLOG sa...

BIEN:) du tenker så dype og viktige tanker.Nå skal du høre: Madonna. Barbie og jeg er nå bøitt enige om å ta over Mikke (vi kallern det oss i mellom)Altså. etterat Mikke ikke er hos oss, så overtar vi turneen! Kult ikke sant....Hvorfoe akkurat oss? Tja det er jo selvfølgelig er godt og betimelig spørsmål, men hvem er det som er født i 1959 og fortsatt lever kan det? stå på scenen og levere sånn som oss? drit kult,nå er siste studieår på HiAk finansiert!

Bien sa...

Det hørtes jo fantastisk morsomt ut. Da er sommerplanene klare forstår jeg!?